Ny Elev - Indskrivning

Skolestart og indskrivning

Når du skal indskrive dit barn, får du et brev fra din distriktskole og det annonceres i ugeaviserne. Ønsker du ikke at dit barn skal gå i distriktskolen kan skolen informere dig om reglerne for det frie skolevalg.

Optagelse i børnehaveklasse

• Børn der er født i kalenderåret 2009, kan optages i børnehaveklasse i august 2015.
  • Børn der fylder fem år inden 1. oktober 2015, kan komme i børnehaveklasse i august 2015, hvis de må antages at kunne følge undervisningen i børnehaveklassen med henblik på at kunne gå i 1. klasse året efter.
  • Børnehaveklassen blev fra skoleåret 2009/10 obligatorisk for alle børn.

Ny elev i 1.-9. klasse

Ved indskrivning af børn i 1.-6. klasse rettes der henvendelse til afdelingslederen for Børne- og Junioruniverset Anette Staub via. telefon 74 34 32 02.

Ved indskrivning af unge i 7.-9. klasse rettes der henvendelse til afdelingslederen for Ungeuniverset Jette la Cour Landergren via. telefon 74 34 32 56.

Mere information omkring skolestart og indskrivning kan ses her