Børne- & Junioruniverset

I Børne- og JuniorUniverset starter alle skoledagene på en rolig måde. Lærerne er i klassen, et kvarter før timen starter for på den måde at tage godt imod eleverne, når de møder ind. To minutter i 8 ringer det af hensyn til de elever, der er udenfor - på den måde kan alle være klar på deres pladser kl. 8.00.

Fra Kl. 8.00 til 8.20 er der læsebånd i alle klasser, det betyder at alle skal læse i det tidsrum. Skolen ønsker skærpet fokus på læsning og på denne måde være med til at skabe rum, ro og tid til at øge motivationen for læsning.

Resten af skoledagen følger de skemaer der er for eleverne, vi har i skoleåret 4 forskellige planperioder, hvilket betyder ændringer i elevskemaerne 4 gange i løbet af skoleåret.

Skoledagen på Lagoniskolen er iøvrigt præget af, at vi har fokus på bevægelse i fagene. De betyder livlig aktivitet i skolegården og på gangene som tegn på, at der foregår læring blandt eleverne.

Informationspjece for 0.-3. klasse på Lagoniskolens Børneunivers og information omkring SFO, kan ses her