VELKOMMEN TIL LAGONISKOLENS SFO

Lagoniskolens SFO er et aktivt hus med nærværende voksne, vi vægter børnene har en god eftermiddag i samværet med deres kammerater. Vi har et ønske om, at børnene skal have muligheden for at deltage i planlagte aktiviteter men også selv kunne vælge, om de "bare" vil lege med vennerne.

SFO'ens åbningstider er på skoledage kl. 06:00-08:00/14:00-17:00 og hver tirsdag er der 3. klasses klub fra kl. 17:00-20:00

På skolefridage er SFO'en åben kl. 06:00-17:00

VIGTIG INFORMATION VEDR. SFO'ENS ÅBNINGSTIDER I SOMMERFERIEN 2018

Jfr. den godkendte ferieplan er det sådan i 2018:

Sidste skoledag er fredag den 29. juni 2018 (uge 26)

I ugerne 27 og 28 har skolernes almindelige SFO lukket og der tilbydes sommer SFO på Sønder Otting Skole.

I ugerne 29 og 30 har alle SFO´er lukket.

Og fra uge 31 er der igen alm. SFO.

Normaltvis holder SFO´erne alm. åbent den første uge af sommerferien, men sådan kan det ikke være i 2018.

Ved at klikke her får du mere information omkring:

- SFO er fritid, Børn og medarbejdere, Grupper i SFO'en, Lokaler, Aktiviteter i SFO, Traditioner og meget meget mere.

Medarbejderne i Lagoniskolens SFO kan ses i en oversigt ved at klikke her

Takster og tilskud:

Aktuelle takster for børnepasning, søskendetilskud og økonomisk fripladstilskud kan ses på www.haderslev.dk

Kommende års takster opdateres inden 1.12.

Kontakt til Lagoni SFO kan ske på følgende måder:

Børns aftaler, fridage og sygdom meldes på Tabulex SFO
Henvendelser til medarbejdere kan ske via forældreintra eller Tabulex SFO - skriv
en mail til pågældende medarbejder og der vil komme et svar i løbet af 2 arbejdsdage.

Akut henvendelse til SFO´en via telefon 74 34 32 10 eller 61 15 44 13

Kontakt til SFO-leder, Helle Jeanette Lindahl Jensen kan via mail, hjlj@haderslev.dk  eller på
telefon 74 34 32 05 eller mobil 24 91 68 48

Pædagogisk og behandlingsmæssig friplads (Socialpædagogisk friplads) og Økonomisk friplads:

Vil du læse mere om ovenstående og hvordan du søger gøres det ved at klikke her

Personalet i SFO´en

• Børnehaveklasserne: Jette og Hanne
  • 1 klasserne: Malene og Thorbjørn
  • 2 klasserne: Peter og Brian
  • 3 klasserne: Ulla og Anne-Marie
  • Solsikken: Lone og Heidi.